kollar
Úvod > Ponuka nehnuteľností > Na predaj Luxusné Vily - Severný Cyprus mesto Çatalköy

Na predaj Luxusné Vily - Severný Cyprus mesto Çatalköy


Na predaj Luxusné Vily - Severný Cyprus mesto Çatalköy

0 €
Ulica: Adresa nebola nájdená.
Obec:
Okres:
Kraj:
Druh: Domy
Typ: Predaj
Užitková plocha: 250 m2

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám  Villas: Çatalköy

Dobrý deň,

Radi by sme Vás informovali o našej novej exkluzívnej ponuke: NorthernLAND Villas: Çatalköy. V Çatalköy, kde sa panenská príroda stretáva s chladnými vlnami Stredozemného mora, vyrastá 26 luxusných víl nesúcich rukopis NorthernLAND.

Stredomorský spôsob luxusu

V NorthernLAND Villas: Çatalköy na vás čaká pokojný život v harmónii so zelenou a modrou. Tieto vily vám ponúkajú stredomorský spôsob luxusného života. Projekt zahŕňa 26 viliek, kde sa súčasná architektúra NorthernLAND stretáva so stredomorskou kultúrou, a poskytuje priestranné obytné priestory, o ktorých ste vždy snívali, s možnosťami:

4+1 (269 m²)

5+1

6+1 (492 m²)

Tieto vily sú vybavené najmodernejšími technológiami a vyznačujú sa štýlovým a moderným dizajnom v každom detaile. Zažijete luxusný život na najkrajšom mieste Stredozemného mora, v dokonalej harmónii s prírodou, horami a morom.

Nádherné mesto v Stredozemnom mori: Çatalköy

Çatalköy, mesto ležiace na východe centra Kyrenie, vyniká polohou na brehu Stredozemného mora, multikultúrnym charakterom, modernou štruktúrou a pokojným životom. Tu budete svedkami toho, že ľudia z celého sveta spolu môžu žiť šťastne. Çatalköy je ideálnym miestom pre život snov s miestnou kultúrou a nádhernou polohou.

Stručne povedané, Çatalköy je miesto, kde sa stretáva luxus a príroda, a kde môžete zažiť život ako z filmu.

Neváhajte a kontaktujte nás

Ak máte záujem o viac informácií alebo si chcete dohodnúť osobnú prehliadku, neváhajte nás kontaktovať.

Martin Kollár
martinkollar@kollarreality.sk
+421 911 112 455

Veríme, že naša ponuka Vás zaujme a tešíme sa na prípadnú spoluprácu.

 



Martin Kollár

Martin Kollár

Zavolajte mi:
0911112455

E-mail:
martinkollar@kollarreality.sk

Detail makléra
Ponuka makléra

Máte zájem o túto nehnuteľnosť? Kontaktujte ma









Kúpa, predaj a prenájom nehnuteľností

Chceme, aby ste sa cítili na našej stránke naozaj príjemne, ponúkame komplexné služby v oblasti realít (náš zmluvný advokát, elektronické podania na kataster, ohodnotenie nehnuteľností aj na účely konaní, inzercia na všetkých realitných platformách, naši znalci, geodeti, projektanti, všetko, na čo si len spomeniete). Financovanie ? Nemusíte chodiť do bánk robiť rôzne prepočty. Každý klient má u nás finančného makléra, ktorý sa o neho postará. Kde sme? Trenčín, Nitra, Zlaté Moravce, Partizánske, Piešťany a pokračujeme ďalej. Sme realitná kancelária 21. storočia. Máme iný pohľad, pohľad zmeny, ste pre nás prioritou. ***** KOLLÁR REALITY *****



Neváhajte nás kontaktovať

Pozrite si našu ponuku developerských projektov.




KOLLÁR REALITY KOLLÁR REALITY

Všetky naše novinky a ponuky na jednom mieste!

Vyplnením rezervačného formulára udeľujete súhlas so spracovávaním osobných údajov v zmysle ustanovení Zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov publikovaný v Zbierke zákonov SR